ansatte i Hitra Graveservice

Maskinentreprenør
på Hitra og omegn

 

Hitra Graveservice AS er en ny maskinentreprenør, men har likevel lang og bred erfaring med grave- og sprengningsarbeider i øyregionen. Vi kombinerer høy kompetanse, fleksibilitet og trygghet til beste for våre kunder. Du skal oppleve at jobben blir gjort til rett tid og avtalt pris, med et sluttresultat vi som leverandør skal være stolte av. Vi bistår med planlegging, innsøking og bistand gjennom hele prosjektet.

Vår solide maskinpark dekker de fleste prosjekter. Vår fleksiblitet og erfaring gjør oss til en god samarbeidspartner for å finne de beste løsningene. Våre kunder skal føle seg trygge på at jobben blir riktig og trygt gjennomført.

Vi utfører de fleste jobbene til en konkuransedyktig pris. Ta kontakt for et uformelt tilbud.

Sammen med vårt søsterselskap Hitra Bygg og Snekkerservice AS, har vi kompetanse og kapasitet til å utføre omfattende entrepriser fra råtomt til nøkkelferdig bygg. Vi har særlig kompetanse på sprenging, og tar på oss knusing, massetransport og oppmålingsarbeid. Vår brede erfaring spenner fra opparbeiding av større tomteområder med full infrastruktur til små anleggsgartneroppdrag.

Maskinpark

Gravemaskiner:
Volvo 140
Volvo 290

Borerigger:
Atlas Copco D3
Atlas Copco D7

Traktor:
Valtra t202
Dumper henger
Maskintralle

Vals:
Cat vals

Knuse:
Mesto L105

Hjullaster:
Volvo laster 

Diverse:
Asfaltsag
Landmålingsutstyr

Sentralt Godkjent merke for Hitra Graverservice