Her finner du en oversikt over våre tjenester

Graving

Graving er en viktig del av våre tjenester, og vi utfører de fleste oppdrag innen graving og fundamentsarbeid. Vi setter vår ære i å sørge for et kvalitetsmessig godt utført arbeid til en konkurransedyktig pris.

Oppmåling

Fra skisse til bygg. Hitra Graveservise har profft utstyr og god erfaring av oppmåling av både tomter og byggeprosjekter. Enten du har et stort prosjekt eller bare ønsker å utvide hagen, ta kontakt så hjelper vi deg med oppmåling. Godt grunnarbeide gir gode resultater.

Boring

Boring benyttes i ulike oppdrag vi utfører. Hitra Graveservice utfører flere typer boring, både i fast og løs masse. Vi har erfaring med å borre i både ubebodd terreng og i boligområder, eller for veiprosjekter. Våre metoder varierer ut fra oppdragstype. Ta kontkat for mer informasjon.

Sprengning av masse

Vi utfører sprengningsarbeide og grunnarbeide på Hitra og omegn. Trenger du klargjøring av tomter til husbygging eller grunnarbeide for en veitrasse, vi tar jobben. Vi har lang og solid kompetanse på både enkle og mer kompliserte sprengningsoppdrag. Vi stiller strenge krav til dokumentasjon, sikkerhet og planer. Hos Hitra graverservice skal du kunne få utført dine sprengningsprosjekter på en trygg og effektiv måte.

Singel og pukk

Har du behov for fyllmasse eller singel? Hitra Graveservice selger og leverer både singel og pukk på Hitra og omegn. Vi rydder/kjører bort overflødig masse etter behov.

Transport

Vi har mange års erfaring med massetransport og maskintransport. Spør oss om transport, så skal vi finne en god løsning på din utfordring. Vi ser muligheter der andre ser begrensninger. Vi er opptatt av å utføre en skikkelig god jobb til lavest mulig kostnad.